GYIK

Hogy miért is érdemes eljönnöd?

Mert egy mini fesztiválba csöppenhetsz, ami egy piknikbe oltott hatalmas buli. Mert ez az ősz legmenőbb eseménye, ahol kiváló az étek, jó árban van az itóka.
Mert ott lesz rengeteg ember mindkét egyetemről, s ez egy igazán kiváló alkalom arra, hogy új barátokat szerezz, vagy együtt tölts a régi cimborákkal egy remek estét, zenével, tánccal, ökörevéssel, közös mókázással.

Az aznapi vacsorádról gondoskodik az ökör, amit a helyszínen készítenek el, több napos pácolás után a legkiválóbb ökörsütő mesterek.
A nem véletlenül legendás, ínycsiklandozó lakomát pedig vétek lenne nem leöblíteni némi – helyszínen kapható – hűsítő finomsággal!

Idén is lesz egyedi mintájú emlékpóló is, melyet elővételben és a készlet erejéig a tudsz majd venni.

Mi lesz még a nagy Mú-evés mellett?

Instruktorjaitok és Seniorjaitok gondoskodnak arról, hogy semmiképp se unatkozzatok, aki pedig vigyáz az alakjára ne aggódjon, mert lesz lehetőség ledolgozni az ökörhusit. Nem árt feleleveníteni fejben a Gólyatábori táncokat sem.

Kik adják a Mú-t?

Szimpatikus Instruktor és Senior bikák és bocik, akik mindent megtesznek azért, hogy Ti jól érezzétek magatok. Akár megpucolnak 150 kiló krumplit egy óra leforgása alatt. Tényleg.